Produse si servicii

Suntem furnizori de materiale de constructii in Romania si asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale.
La CDA RO STEEL gasesti OTEL BETON pentru constructii din care poti alege tot ce ai nevoie pentru lucrarea ta.
Pe langa faptul ca iti oferim cele mai bune preturi, iti livram comanda direct la santierul tau in maxim 48 ore, indiferent de judetul in care te afli. Pretul transportului pentru comenzi mai mici de 22 tone sunt taxate suplimentar conform adresa livrare, precum si livrarile efectuate in tara (pret negociabil ). Suna pentru mai multe detalii, in sectiunea contact !

Otelul beton este un produs metalurgic, face parte din gama materialelor de constructie si se utilizeaza cu precadere in constructiile industriale si civile, la armarea betonului.
CDA RO STEEL va pune la dispozitie otel beton, la preturile cele mai bune existente pe piata locala de profil,dintre acesta otelul beton cu profil periodic tip BST 500S si sarma laminata la cald SAE1008.
Otelul beton este disponibil sub forma de bara la 12 m, in gama dimensionala Ø8 mm – Ø32 mm ( sau colac ) iar sarma SAE1008 de la Ø5.5mm – Ø10mm.

Livrare :

S.C. Cda Confort Steel S.R.L. pune la dispozitia clientilor , un parc auto ce include 16 autocamioane cu semiremorca de 22 tone , 5 camioane cu remorca de 22 tone si macara pentru descarcare ,  4 camioane de 7.5 tone , 3 autoutilitare de 3,5 tone , pentru a acoperi orice gama de materiale pentru livrare , toate vehiculele avand  Gps pentru a urmari in permanenta comanda dumneavoastra .

Descarcare:

Clientii pot opta de serviciul de descarcare cu macara pentru gama de otel beton  , contra cost , in functie de volumul pe care il aveti , unde puteti reduce timpul de descarcare din santier, cu programare telefonica la unul din agentii de vanzari (vezi sectiunea contact)

Pentru livrarile de blocuri ceramice  si materiale de constructii la nivel de paleti , descarcarea este gratuita in santier, pentru minim 22 paleti cu livrare in santier , in limita a 30 km depozit-adresa santier.

Clientul trebuie sa asigure conditii optime pentru serviciul de descarcare cu macara si fara alte obiecte care ar putea impiedica descarcarea in conditii de siguranta pentru delegatii nostri.

Transport gratuit:

Transportul este gratuit pentru comenzile de otel beton la nivel de peste 15 tone ,precum si pentru comenzile de caramida la nivel de 22 paleti ( camion+remorca ) , singura conditie fiind aceea de a avea acces la adresa santierului cu ansamblu de camion cu semiremorca sau camion cu remorca .

Consiliere preturi :

Ai nevoie de consiliere pentru santierul aflat in derulare sau proiectul pe care il ai ? Unul din agentii nostri de vanzari iti sta la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 08:00-18:00 , deoarece consideram ca domeniul materialelor de constructii este una vasta si cu ajutorul nostru vom putea duce la final orice situatie pe care o aveti in santier.

Custodie marfa:

Prin semnarea unui contract de custodie produse  , clientii beneficiaza de pretul negociat impreuna cu unul din agentii de vanzari CDA , excluzand posibilele majorari din piata , unde beneficiarul nu va trebui sa achite costuri suplimentare legate de depozitare unde livrarile se vor face in etape , in functie de necesarul pe care clientul le are in santier la demararea proiectului .

has been added to your cart.
Checkout