Despre CDA RO Steel

Infiintata in anul 2014, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, CDA RO STEEL s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de constructii in principal otel beton.
Forta logistica a companiei este confirmata de parcul auto ce cuprinde un numar impresionant de camioane specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare, transport si livrari in 48 ore de la data comenzii, oriunde in Romania.
Furnizorii CDA RO STEEL sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Republica Moldova, Bulgaria, etc.
Compania detine un portofoliu de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai multi dintre acestia activand in domeniul constructiilor.
MISIUNEA CDA RO STEEL
Sa fim un partener important pentru constructorii din Romania asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct din Romania, insotite de consultanta tehnica de specialitate.
VALORI CDA RO STEEL
Dinamism
Mediul constructiilor din Romania este foarte dinamic, uneori imprevizibil, in continua expansiune si foarte solicitant. CDA Confort STEEL a crescut puternic tocmai datorita dinamismului, adaptabilitatii rapide si flexibilitatii sale.
Profesionalism
Fara o echipa bine pregatita, cu cunostinte tehnice temeinice si foarte comunicativa, fara respectarea unei ferme conduite, atat interna, cat si in relatia cu partenerii, succesul nu ar fi putut fi obtinut intr-o piata foarte competitiva.
Orientare catre client
Ne preocupam de nevoile clientilor ca si cand ar fi propriile nevoi. Prin conectarea permanenta cu solicitarile clientilor, portofoliul complet, livrarile la santier, transport, consultanta si serviciile de calitate venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri.
Responsabilitate
Ne asumam responsabilitatea de a indeplini angajamentele facute clientilor nostri, intelegand clar urgenta si seriozitatea activitatilor lor.